Avís Legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:
Raó social: MIGUEL CARPINTERO SL
NIF: B17033598
Adreça: C/ Viladesau, 7 – 17481 – Sant Julià de Ramis – GIRONA
Telèfon: 972170299
Email: info@miguelcarpintero.com
Registre Mercantil de _______________; Tom: ____; Llibre: ____; Foli: ____; Fulla: ____ Data:
__/__/____

FINALITAT DEL LLOC WEB.
Aquest lloc web té com a finalitat oferir a qualsevol usuari una visió dels serveis oferts, els projectes realitzats a més de la informació per poder posar-se en contacte amb MMIGUEL CARPINTERO, SL. El present avís legal (d’ara endavant, «Avís Legal») regula l’ús del lloc web: www.miguelcarpintero.com

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb MIGUEL CARPINTERO SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MIGUEL CARPINTERO SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de MIGUEL CARPINTERO SL, .

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
MIGUEL CARPINTERO SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.
MIGUEL CARPINTERO SL no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de MIGUEL CARPINTERO SL . La presència de «links» o enllaços a les pàgines web de MIGUEL CARPINTERO SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.spondre-li.